fbpx

3 Motive sa rezervi acum un loc de veci in Cimitirul Bărdinici

iul. 9, 2023 | Locuri de veci, Facilitățile cimitirului | 0 comentarii

Cimitirul este un loc special, chiar daca la prima vedere nu pare. Este locul unde persoanele dragi care trec in nefiinta isi vor petrece eternitatea. Locul in care cei ramasi in viata vor veni pentru a vorbi cu persoanele care nu mai sunt printre noi si isi vor alina astfel dorul si durerea. Cand vine vorba despre alegerea unui loc de veci si ingrijirea acestuia, lucrurile sunt foarte delicate. La Cimitirul Bărdinici, facem tot posibilul pentru ca toate aspectele legate de rezervarea unui loc de veci sa fie mai usor de suportat. Pierderea unei persoane dragi este o adevarata tragedie, iar in acele momente nimeni nu se poate gandi la lucruri administrative. Echipa Cimitirului Bărdinici face tot posibilul pentru ca mormintele sa fie ingrijite si curatate in cel mai bun mod. Finisajele cavourilor si ale constructiilor exterioare sunt realizate din materiale durabile, astfel inca nu isi vor modifica aspectul in timp.

Cimitirul Bărdinici a fost amenajat intr-un mod elegant si prietenos, pentru a oferi un pic de alinare tuturor celor care ii trec pragul. Imaginea unui cimitir este de obicei dezolanta, insa micile detalii fac diferenta, cum ar fi vegetatia (arbori si arbusti decorativi, glicina), bancute din piatra, pavilioane, Capela familiei, cladiri unde se savarsesc slujbele si asa mai departe. In continuare, iti prezentam trei motive pentru care sa rezervi acum un loc de veci in Cimitirul Bardinici.

Oferta actuala de pret este valabila pe termen limitat

Chiar daca alegerea unui loc de veci cand nu este nevoie in acel moment poate fi considerata de unele persone ca fiind negativa, intotdeauna este bine sa fii prevazator. Asa cum stii, viata este imprevizibila, iar acesta este un subiect sensibil, insa care trebuie abordat. La Cimitirul Bărdinici este disponibila pe o perioada limita o oferta de care oricine poate beneficia. Aceasta oferta include toate taxele ce sunt necesare pentru concesionarea locului de veci pentru perioada de timp dorita.

Pretul pentru concesiune include inclusiv taxele de intretinere/ curatenie

Dupa trecerea in nefiinta a unei persoane si inhumarea acesteia, locul de veci zona din jurul acestuia va trebui intretinuta si curatata constant. Daca nu ai timpul necesar sau posibilitatea de a veni mai des pentru a te ocupa de aceste aspecte, in pretul concesiunii se regaseste si taxa de intretinere si curatenie a cimitirului. Nu mai ramane decat sa achizitionezi suplimentar daca doresti un pachet de intretinere a locului de veci. Astfel, daca nu locuiesti in tara si nu poti veni des la cimitir, nu va mai trebui sa iti faci griji din acest punct de vedere. De asemenea, pentru unele persoane, poate fi dureros sa vina la cimitir, mai ales in perioada imediat urmatoare inhumarii persoanelor dragi. De aceea, acest ajutor de intretinere si curateniei a locului de veci este binevenit.

Bineinteles, discutam si de cazul in care locul de veci este achizitionat in avans si va ramane neocupat o buna perioada de timp. Si aici sunt importante serviciile de intretinere si curatenie, mai ales daca o persoana nu doreste sa mearga in cimitir neavand in motiv anume sau neavand timpul si disponibilitatea necesare.

Un calcul simplu ne arata ca un loc de veci concesionat pe 25 de ani de fapt ne costa 60 lei pe an iar daca doriti concesiunea pe 49 de ani costul este de aproximativ 102 lei/an fara sa isi mai faca griji de majorarea tarifului de curatenie/intretinere a cimitirului dupa ce au concesionat deja.

Cripta din beton beneficiază de 50 de ani de garantie

Nu doar pretul special este un motiv pentru care sa rezervi acum un loc de veci in Cimitirul Bardinici. Calitatea lucrarilor este una foarte buna, astfel incat cripta din beton beneficiaza de 50 de ani garantie. Acest lucru este unul linistitor pentru toti cei care aleg un loc veci in Cimitirul Bărdinici. Asa cum am mentionat deja, achizitionarea unui loc de veci nu este un lucru usor de realizat din punct de vedere psihic, avand in vederea conotatia. De aceea, orice serviciu sau beneficiu in plus, care ajuta clientii sa nu se mai gandeasca la anumite aspecte, este un avantaj. Nu va mai trebui sa iti faci griji in privinta calitatii criptei din beton, intrucat beneficiaza de 50 de ani garantie. Asadar, chiar daca poate fi un lucru greu de facut, este bine sa fii prevazator si sa rezervi acum un loc de veci in Cimitirul Bărdinici din Zona Materopolitana a Craiovei.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *