fbpx

Loc de veci intr-un cimitir modern din Craiova si monumente funerare calitative

aug. 7, 2023 | Facilitățile cimitirului, Fără categorie, Locuri de veci | 0 comentarii

Chiar daca alegerea unui loc de veci este un lucru dificil de facut din punct de vedere emotional, nu inseamna ca procedura in sine nu poate fi usoara in ceea ce priveste alegerea propriu-zisa, mai ales daca alaturi sunt profesionisti din domeniu. Un punct foarte important este alegerea cimitirului care ofera si servicii aditionale, nu doar locul de veci. Un astfel de cimitir este unul privat, in care atentia este indreptata si spre membrii familiilor din care au facut parte oamenii trecuti in nefiinta. Acestia au nevoie de tot sprijinul si de un spatiu in care sa nu simta apasare, ci de unul in care sa gaseasca puterea si linistea necesare pentru a-si lua ramas bun de la persoanele dragi si de a se reculege la mormintele lor ori de cate ori simt nevoia.

Cel mai modern cimitir privat din zona metropolitana a Craiovei

Cimitirul Bărdinici va fi la momentul inaugurarii, cel mai modern cimitir privat din zona metropolitana a Craiovei. Lipsa locurilor de veci din cimitirele publice au dus la dorinta de a oferi oamenilor un altfel de cimitir, care sa nu semene cu unul clasic. Pentru persoanele ramase in viata, este importanta existenta unui loc care sa nu para sufocant, unde mormintele sa fie asezate simetric, cu spatii intre ele, pentru a exista macar putina intimitate in momentul in care vin sa se reculeaga. De asemenea, existenta unor alte spatii, cum ar fi o capela, parcuri, spatii de odihna sunt extrem de importante. Emotiile pot fi coplesitoare, iar un cimitir care seamana mai mult cu un parc, unde predomina linistea si sentimentul de serenitate este ceea ce isi doresc multi oameni.

Cimitirul Bărdinici poate fi locul de odihna vesnica a oamenilor din diferite culte crestine, nu doar ortodocsi. Este bine sa stii ca la concesionarea unui loc de veci, se poate opta pentru servicii suplimentare, cum ar fi curatarea si ingrijirea locului de veci. Nu toate persoanele au timpul necesar sa se ocupe de acest aspect pe cat de des ar trebui sau poate nu au puterea necesara, in cazul batranilor. De aceea, astfel de servicii suplimentare vin in ajutorul oricui.

De ce va fi Cimitirul Bărdinici cel mai modern cimitir privat din zona metropolitana a Craiovei? In primul rand, pe langa paza clasica, va mai exista si un sistem de supraveghere video. In acest fel, sunt descurajati hotii si riscul de a se intampla vreun incident neplacut, cum ar fi furtul florilor sau vreo profanare de morminte este mult redus.

Apoi, vor exista harti ale cimitirului, avand in vedere ca va avea o suprafata de peste 80000 mp. Aceste carti vor indica principalele zone ale cimitirului si cum se poate ajunge la ele. De mare ajutor vor fi si codurile QR care vor prezenta informatii despre cimitir.

Monumente funerare de calitate

Nu doar locul de veci este important, ci si monumentul funerar. Astfel, daca vei concesiona un loc de veci in Cimitirul Bărdinici si iti doresti un monument funerar calitativ, care sa isi pastreze aspectul in timp, care sa poata fi personalizat pana in cele mai mici detalii si sa aiba un pret corect, poti sa apelezi cu incredere la depozituldecruci.ro.

Monumentele funerare executate de aceasta firma sunt calitative si pot fi personalizate pentru a reflecta viata persoanelor trecute in nefiinta. Cum poate fi personalizat un monument funerar? Se pot grava nume, date (de nastere si de deces), diverse texte care sa descrie cel mai bine persoana, anumite simboluri, sculpturi, fotografii si, mai nou, avand in vedere ca traim intr-o era digitala, coduri QR. Acestea pot contine informatii despre persoana decedata si chiar si anumite fotografii.

Monumentele funerare pot fi create asa cum va doriti, pentru ca amintirea celor dragi sa dainuie si peste zeci de ani. Indiferent ce tip de sculptura doresti, mesterii de la Depozituldecruci.ro te vor indruma si iti vor oferi cele mai bune variante.

Asadar, avand in vedere cat de delicat este subiectul alegerii unui loc de veci si al unui monument funerar, este important sa ai alaturi specialisti in domeniu, care sa iti ofere cele mai bune sfaturi si care sa te ajute sa omagiezi amintirea celor dragi.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *